Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای صحابی رئیس گروه بانک‌های تخصصی اداره اعتبارات بانک مرکزی در گفتگو با خبر ۱۴ به سوالات زیر پاسخ داد:

از اول اردیبهشت آیین نامه مرتبط با تسهیلات فرزند آوری و تسهیلات ودیعه مسکن برای خانوار بدون مسکن را که صاحب فرزند سوم شدند، ابلاغ می کنید؟

آقای صحابی: دو مورد از تسهیلات قرض الحسنه در قانون برنامه و بودجه ۱۴۰۱ افزایش پیدا کرده که یکی از آن‌ها تسهیلات قرض الحسنه فرزند آوری تا سقف ۵۰ میلیون است که دوبرابر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق این قانون بانک مرکزی تا اردیبهشت ۱۴۰۱ مهلت دارد تا ابلاغیه‌های لازم در این زمینه را به بانک‌ها ارسال کند.

تسهیلات دوم مربوط به وام ودیعه، خرید و ساخت مسکن است که سقف آن ۱۵۰ میلیون تومان برای خانواده‌هایی است که فاقد مسکن بودند و از سال ۹۹ به بعد صاحب فرزند سوم و بیشتر شدند که این موضوع در قانون و بودجه سال ۱۴۰۱ به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده که این هم در نهایت تا پایان هفته کار‌های اجرایی آن انجام می‌شود؛ به هرحال این موضوع باید در کمیسیون‌های مربوط بانک مرکزی مصوب شود.

با توجه به اینکه فردا آخرین مهلت بانک مرکزی برای ابلاغ آیین نامه این تسهیلات است، والدین از چه تاریخی می توانند این تسهیلات را دریافت کنند؟ آیا سامانه ای که قانون برای دریافت تسهیلات تصریح کرده که بانک مرکزی باید ایجاد کند، آماده شده است؟

آقای صحابی: سامانه مربوطه در حال تکمیل است و کار‌های نهایی آن در حال انجام است. با توجه به عملکردی که می‌خواهیم از سیستم بانکی بگیریم این سامانه‌ها نیاز است، زیرا، این تسهیلات در سرفصل‌های مختلفی پرداخت می‌شوند. هر دوی این تسهیلات نام برده شده قرض الحسنه هستند و بازپرداخت ۲۰ ساله دارند. سقف تسهیلات ودیعه، خرید و ساخت که می‌توانند خانواده‌ها انتخاب کنند به دوقلو‌ها به دو فرزند  حساب می‌شوند که خانواده ها بابت فرزند اول یک تسهیلات ۲۰ میلیون تومانی دریافت خواهند کرد و بابت فرزند دوم، هم تسهیلات فرزند دوم را دریافت می‌کنند.

با توجه به قانون، بانک ها حاضر می شوند این تسهیلات را با دریافت یک سفته یا ضامن پرداخت کنند؟

آقای صحابی: در ابلاغیه ای که به دست بانک ها خواهد رسید، این موضوع هم ابلاغ خواهد شد.

جزئیات اعطای وام فرزندآوری

تعداد فرزند مبلغ وام فرزند اول 20 میلیون تومان فرزند دوم 40 میلیون تومان فرزند سوم 60 میلیون تومان فرزند چهارم 80 میلیون تومان فرزند پنجم به بعد 100 میلیون تومان

همچنین براساس اعلام بانک مرکزی، مبلغ وام قرض الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن با بازپرداخت ۲۰ ساله هم برای خانواده‌های فاقد مسکن که در سال ۹۹ به بعد صاحب فرزند سوم به بعد شده‌اند به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافته که این موضوع نیز تا پایان این هفته به شبکه بانکی ابلاغ خواهد شد.

منبع: فردا

کلیدواژه: تسهیلات ودیعه مسکن تسهیلات فرزند آوری میلیون تومان فرزند صاحب فرزند سوم خانواده ها بانک مرکزی قرض الحسنه بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۹۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی

به گزارش قدس آنلاین، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ ‌از تعداد یک‌ میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک‌ میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • بانک‌ها تا پایان اردیبهشت نسبت به پرداخت تسهیلات مسکن اقدام کنند
  • یک اتفاق جدید در بازار مسکن؛ مالکان و مستاجران منتظر این تغییر باشند
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • آخرین وضعیت متقاضیان تسهیلات مسکن در این بانک مشخص شد
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند